5 saker

Hej jag hemma från skolan idag också, har ont i huvudet, halsen och så där. Men imorgon ska jag gå, skridskodag! Hoppas refflan kommer bara haha, vi 2 på isen. . . .O.o haha.

Okej vi kör en sån här, för jag har så tråkigt.

5 saker ni inte vet om mig:
Jag är livrädd för sånna här små kryp, men gud , vad heter dem. Jag visar bild. -.-
Jag klarar inte av människor som röker, inte heller cigaretter. Jag hatar det. (Det första mamma sa när jag kom ut var väll typ ''Du får aldrig röka!!!'' )
Jag har haft hund sedan jag föddes
Igår läste jag bloggar hela dagen typ förutom när jag sov.
Jag älskar att äta.

5 saker jag längtar till:
Tills i vår, då ska Sarah och jag börja provrida häst igen, vi klickade inte med någon häst förra våren.
Tills jag åker till egypten om en månad.
Tills jag får ett syskon i april
Tills vi åker till grekland i augusti.
Tills jag har råd att köpa ett par nya ridbyxor och en ny hjälm. :D Men det lär ta ett tag.. . (Hjälmen jag vill ha kostar ca 2500) Men man vill ju att hjälmen ska sitta bra. 

5 av mina bästa minnen:
När jag fick Bianca, allså min egna hund. ..
Första utställningen med Bianca när hon vann högsta pris direkt! :D ♥ 
När jag var 3 år och var i spanien.( Kommer faktist ihåg det)
När Sarah och jag var på dagsridläger.
Och så alla minnen från olika länder kan vi slå ihop här haha.








Är dem coola elr bara wierd, kan inte bestämma mig.

Jag tänkte lägga ut en bild på krypet här. .. Men det skulle ha förstört inlägget. .. haha



Nu orkar jag inge mer. // Felicia



Food

Hej, snart ska jag försöka äta lite, men det gör mkt ont i halsen haha.
Idag så har jag haft ont i huvet av någon konstig anledning ?? :o Inte kul. Och så har jag spelat donkey kong och dem senaste 3 timmarna har jag sovit. Nu vet ni lite om min dag. // Felicia

Ge mig sommar

Nu vill jag faktist ha sommar, elr allså bara lite haha. Speciellt när man är i stallet, igår trode jag att tårna skulle rammla av, när vi inte har ridhus också. Aja, igår gick det helt underbart när vi red, jag fick honom att gå på bettet direkt och så böjde han på rygen och trampade riktigt ordentligt under sig, sötnöt. Min sitsvar kanske inte helt perfekt men nästan haha, tummarna pekade inte uppåt osv. Sen krånglade han inte heller, vilket han gör ibland haha, han ville bara dratyglarna ur mina händer några gånger, haha, sen så ville han gärna både bita och sprka mig i spiltan som en fin liten avsltning på dagen men det ignorerar vi nu haha.

Aja, riktigt bra gick det. Ville bara säga det, nu en dag efter nu när jag ligge här och håller på och dör av hosta och andra förkylningsbesvär ;) haha.

// Feliicia

Tjohejsan

Hej, nu blev det plötsligt så där skit kuligt att blogga, haha wierdo, men det blir väll så. När jag går i skolan så har jag ju inte så där jättemycket tid till bloggen. Aja, just nu håller min mamma på och springer runt här som en yr höna (!) för att dem alla elr ja, typ alla från mammas släkt ska på begravning, men inte jag. Dels för att jag inte kände mannen och dels för att jag är sjuk. Om 2 minuter börjar våra bästa år. Bra.

Ja, just nu dricker jag ramlösa (jag hatade det förut, oh jag hatar fortfarande loka och ramlösa citronsmak, men jag ÄLSKAR ramlösa med mangosmak namnamnam. ) Hehe.



PAOW, så fick vi dit en ramlösa också, men v hörs. // Felicia

Tack morbror!

Hej! :D
Jag blev hemma idag för jag mår förkylt haha. :/ Aja, på senaste tiden har jag ju bloggat utan bilder, men nu äre stopp på det. Så är har ni några bidler från senaste tiden. Min morbror kom förbi här en stund och som vanligt hade han med sig grejer till mig :D thihi.

Vet int eom ni har sett den här, men den är tagen för 1-2 veckor sedan??? Haha, fint.


Jag har lärt mig göra fiskbensfläta.. . 3 veckor sedan.


Förra helgen


Sötingarna




De här fick jag idag, inklusive ett armband men det lånar moster för dem ska på begravning :( Många tankar till den som har dött. (Jag känner honom inte). . .heh.

 

/ Felicia


Sämst jag är.

Hej, jag vdet att jag är sämst på att blogga men nu har jag dragit på mig någon förkylning och jag kan inte välja för mina halsmandlar är sååhäär stora, trevligt trevligt. Aja, igår da, vi var på stan och fikade sen hem och sen iväg till några bekanta, sen idag var jag i stallet med för lite kläder (vädret lurade mig, sol juh!) och då blev jag lite sjuk. -.-'' Men ja, vi ses väll nån gång.

// Felicia

mat to the people

några saker jag åt i veckan .






namnam :) /vanessa

bläu

Hejsann ledsen för  uppdatering har mått skit , har spytt idag , jag mår illa hela tiden :,( så ska ta det lugnt och det blir nog inte jättebra bloggning ledsen men mår riktigt dåligt ;\
ha det bra /vanessa

Tjo!

Hejsan. Jag älskar lördagsmorgnar, att ligga och se på film tills lla andra vaknar.
Ja, snart ska jag se på abduction, så hare så bra. :) ♥ // Felicia

the day the earth stood still

Hejsan, ikväll har jag ätit gottis och sett på the voice, men nu ska jag fixa mig och sen krypa ner i sängen och se på the day the earth stood still som går på 4:an nu ikväll :D Jag hade tänkt att se på davici koden men det glömde jag bort haha. Nej nu ska jag fixa mig så jag hinner tills filmen börjar.

Imorgon ska vi ner på stan och fika, och på kvällen ska vi hem till några bekanta, trevligt.

// Felicia

Snyggt!

Tjenare, visst blev blogg.se:s framsida snygg, skitballt ju! :D hehe.
I skolan gick de bra, är nääästan klar med Liza marklund grejset. Oh juste, på idrotten hade vi en vikarie, och hon var typ utbildad militär i försvarsmakten, så vi fick göra officerprovet. :s haha.

Som jag sa igår så ska vi åka och bada, vet inte när. .  .och efter det ska vi hem till mamma och hämta min hund. Men ja, vi se senare.

// Felicia

Frulle

hej, idag gick jag upp klockan 6 typ hehe. .. Morgonmänniska. Och nu sitter jag här och dricker apelsinjuice och äter cornflakes och fil ♥ Det bär av till skolan vid 8. Den här helgen ska jag va hos pappa och idag ska vi åka o bada, imorgon vet jag inte vad vi hittar på men på söndag så äre stallet. Vi ses! // Felicia

Imorgon äre fredag!

Hallå! Haha, mina hällsningsfraser är inte många.
Men aja, om ca 1 månad så åker jag tiiiill. . . . EGYPTEN! HERREGOSH VAD JAG LÄNGTAR! thihi.
Just nu äre en stor hund här och leker med Bianca haah, dem röjjer hela huset.

Hit åker vi!:





All inklusive och 6 restauranger hahha.. . .// Felicia

Duktig chey!

Hej!
Idag i skolan så hade vi ea, svenska, slöjd och religon! Asbra dag! :D Refflan och jag gick t coop på rasten och köpte 2 munkar var haha, tjockisar. Aja, i skolan blev jag klar med min skrivarverkstads berättele grejs, oh den blev jättebra, skitnöjd är jag. Sen skrev jag lite om Daniel radcliff och om Liza marklund. Alltså det är projekt.





Vi hörs! // Felicia


Jag failade

Heeej! :)
Idag var det en riktigt seg dag, mkt matte och språk. Alla mina ``favorit`` ämnen på en och samma dag. .. not.
Men nu är jag iallfall hemma, så nu chillar ajg och snart blire the secret circle och the walking dead, senare ska jag kanske träna med Refflan och Sara, men jag tror inte att jag orkar. .. .:D <3 thehe.

Juste, om ni undrar vrf jag valde just den rubriken så var det för att vi hade spanska förhör idag , vilket jag hade glömt att vi hade och så vare bajssvåra ord också. Gissa hur det gick.

BIG BEN! :D :D // fELICIA


^^

hej readers G.G Imorgon ska jag till skolan , sen sticker jag till tandläkaren och sen kanske jag tar itu med rummet och målningen , fondväggen är tapetserat  men nu ska jag måla i resten av rummet , vi får se ,vi får se ... hej då ! /vanessa


♥ sommaren ♥

Ny mobil.

Hej igen, nu har min mobil kommit =)
Allså egentligen äre tragiskit för förut hade jag en samsund galaxy, men den tappade jag bort så nu har jag köpt en nokia. :/ men bättre en inget. Men ja, just nu kollar jag på cdon. com på böcker och så där, hehe..
Och nu ska jag se på ``the secret circle`` som refflan och jag har blivit beroende av! :D ♥
// Felicia

Hallå!

Hej! :D
Nu är jag hemma från, stan. Vi drog till stan efter skolan, och så åt vi på veins. :) Thihih. Och nu ska jag börja med maten, fast jag ska ju inte äta för jag har ju redan ätit, men dem andra vill äta och mamma trimmar hunden och det orkade inte jag göra så då får jag fixa maten ist.

I skolan vare heeeelt out of control, cp på spanskan och ja, haha. Men vi ses :p

// Felicia

Snart till skolan

Hej, jag åker snart till skolan. Tråååk. Det är ett lååångt pass språk idag, (både spanka och engelska). ush.
Efter kolan drar jag till stan med några, jag vet inte villka som ville följa med. Men ja.

Idag skippr jag träning, tänkte först åka dit direkt efter stan. Men nä, orkar inte med det. (Det kmr säkert sluta med att jag tränar ändå) haha.

Nu ska jag sminka mig, hej.

// Felicia

Hemma

Hej ! :) Har just ätit saallad som man kan köpa på ica , det är nån ny grej där man plockar det man vill ha och det är jättegott :d Iallafall tänkte jag visa vad jag fick hem från nelly.com igår , byxorna var för stora dock , så i fortsättningen får jag inte handla jeans online blir alltid fel :\ men annars vare bra :)


och en bild på ben and jerry så gott ^^

/vanessa

Hemma från skolan.

Hejsan, snart sticker jag, Refflan och Sara och tränar. Vi ses! // Felicia

Internet segar.

Ja, internet segar. Hej förresten. :)
Snart ska jag se på `` bakom slöjan i saudiarabien``, det handlar om kvinnorna där :/. ..
Aja, tidigare idag så storhandlade jag inne på stadium :D Och nu är mormor här och så där hehe.

Imorgon ska jag nog träna med refflan, kuligt... . På tal om reffeln, börjar vi vid idrotten imorgon? (Jag längtar till idrotten imorgon bara för att få ha på mig mina nya idrottskläder, så där äre när man inge liv har) Hej då! :D

. . morbrors hund valentino (Valle ! :D ) , tagen och redigerad av mig. // Felicia

:;D

Hej igen, mamma och jag ska åka t stadium nu för jag ska köpa ett till par jympaskor, för nu har jag ett par löpskor, ett par allroundskor men jag vill ha ett par jympaskor med mkt stötdämpare och stöd för foten nu när jag gympar så mycket, för jag känner att jag får skitont i knät hela tiden typ.  Jaja, och så fick jag min månadspeng idag så jag ska köpa ett par nya jympabrallor som matchar med skorna och så ett par mjukisbyxor och en tröja. :9 ♥






// Felicia

Hemma från träningen!

Hej, nu på morgonen tränade vi. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu  dagen, chilla antar jag för brorsan ska på sin karate, och sen ikväll ska vi äta lasange. Vi ses! // Felicia

random





Hej nu skriver jag äntligen haha ,och jag ska äta frukost ha det bra ! /vanessa

God mörs!

God mörs på er :) <33
Jag ska trax fixa mig och efter det ska jag göra ett videoinlägg åt er, kameran laddar nu. .. Så videon kanske kmr upp om ca 1 timme? ;)

Igår så fyllde jag på mitt friskis kort med 3 månader, så nu kan jag träna tyyyp hur mkt som helst haha. ;) // Felicia

Träääänat!

Hesjan på er! Om en kvart börjar the voice sverige. . .:)
Aja, när mamma kom hem från jobbet så undrarde hon om vi skulle åka och träna så då åkte vi och dansade. :D Refflan sa att hon skulle vara där, men det var hon inte? Aja, och på vägen hem så stannade vi och köpte kebabtaldrik och godis. ♥
// Felicia

Min lilla apportör ♥

Hejsan! När jag kom hem så låg det en liten söt död mus utanför dörren, suck... Det kan ju bara vara en person, elr ja hund. Min lilla apportör har varit i farten allså, men jag anatr att hon har hittat den död, för hon är ju ingen råttfångare direkt, hon gillar bara att hämta saker. .. :o :/

Idag i skolan var det kul, syslöjd! Vi syr väskor.  

Aja, jag ska träna halv 6, :D kul! Med refflan och vanessa. .. <333 hehe. // Felicia


hejhej :D

träna träna och träna på fredag har vi prov i SO , känner mig som en advokat det är väldigt vad mycket vad ska lära sig , jag har tränat hela dagen , okej inte hela dagen men i flera timmar , tycker det är ganska så kul med SO då det inte blir alldeles för komplicerat haha :P Sen vill jag på fredag köpa en usa bikini . hahaha kan fortsätta drömma om det .  .ska hämta ut paket i helgen så nu blir det nog ingen mer shopping för mig C: men jag tycker dem är jättefina ändå :-)

Hemma.

Hallå!
Jag är hemma från friskis nu. Det gick bra, jag tog ett lite lugnare pass idah efterssom att jag fortfarande har träningvärk sen i måndags haha. För tillfället äter jag macka och dricker te, men sen ska jag duscha! :)

Juste , rektorn var på passet. :o :D haha. // Felicia

Taggadchey!

Hejsan igen! :D
Är jättetaggad till träningen nu,  hehe kuuul.
Jag ska träna idag, imorgon och på fredag. För nu är det ju uppehåll i stallet så då tränar jag på friskis ist. :D

Imorgon kommer det bli en asseg dag i skolan, sen lunch och ja. Segt. haha.


UNDERBARIGASTE hundarna på jorden! :D


// Felicia


Dagen!

Haj kaj! :)
Halv 8 ska jag t friskis och träna ;) Helt ensam faktist, för refflan kunde inte.
Men ja, i skolan fick jag mycket gjort, bra det. Sen kom jag hem och snart ska jag äta korvstråganoff hahah, staaav?  Men nu ska jag se på film.

Imorgon äre torsdag.. . IIhh, snart fredag! :D <3 // Felicia

Snart sova!

Hejsan! :D
Nyss klippte jag min side cut lite för att mitt hår växer asfort. Aja, snart ska jag sova.

Vet ni vad jag har bestämmt mig för?? Jag ska försöka att inte ha mer än 11 frånvaro dagar den hära terminen. (Duktig jag är) Nej men allså, det är jättemycket med skolan och så därnt, så yepp. Dessutom ska jag på semester 7 dagar om 1 månad så då blir jag ju borta. // Felicia


I dont need you anymore

Aah, hej! :P
Jag vet att jag är den sämsta bloggaren man kan tänka sig för jag lägger typ aldrig ut bilder om inte är 100 år gamla, men jag har tappat blogglusten, vi får väll hoppas på att den kmr tillbaka. ;) heh.

Aja nu ikväll så åt vi väll kvällsmat sen klarade jag ut 3 banor på donky kong och snart blire fika :)) Jag sket i att träna, för att det är bara tråkigt att göra den i sin stilla ensamhet, men imorgon, då fan!

// Felicia

Träna,baka och lite till.

Hejsan! :D Snart ska jag ut med min lilla käraste hund, sen ska jag träna här hemma (elr om jag åker iväg t friskis, vet inte). Aja, i skolan vare kuligt. . Senare ska jag antagligen baka för att det var aslänge sedan juag gjorde det, jag skriver typ alltid här att jag ska baka men jag orkar aldrig typ. Hehe.

Morgondagen planer är att gå i skolan, åka till pappa och sen träna, chiiiill! :D // Felicia


läkaren

Hejhej , nu har jag varit hos läkarn, ville kolla upp om jag hade en propp , idag har jag haft ont i magen , vet inte varför ..men nu är det bättre och jag har tränat på provet och ja det är faktist ganska kul .. haha o.0 Men hej då !

Har hängt upp rafel present på mitt smyckesträd :)

En bild när jag var liten ..

/vanessa

Nya saker i rummet





Lite nya saker i mitt rum , det är inte klart än med har hunnit med ganska mycket , vill ha ni ha mer sånt här ? :) Kommentera isåfall ! :) /vanessa


Mumsibumsi

Hej! :D
Nuär jag hemma från trainingen, satans vad jobbigt det va. :) ;)
Aja, när jag kom hem så bokstavligt talat kastade jag mig över maten, gotti. Och nu blire te, kaka och bokläsning, (bokmal som man e) . Nice kväll. Imorgon så tänkte vi träna men det bästa är nog att ta till sitt sunda förnuft och träna till so-provet. Nej ni, nu ska jag gå. Vi ses.

Hahah, just for you. // Felicia

Träna sen!

Hej, vid 18.00 drar Refflan och jag och tränar, roligt.
Aja, idag i skolan hade vi idrott och det var faktist roligt, sen hade vi bild, musik och so. Bra dag! Fast sen på bussen hem så vare typ några killar som satt med tändare bredvid Rafel och mig och brände upp sina biljetter -.-

Nu ska jag käka i mig något oc chilla lite, jag fick nämligen väldigt ont i knät på idrotten idag, så det vore ju trevligt om det ville försvinna innan träningen.

Juste, Refflan och jag funderar på att börja i boxning! :D // Felicia

Krångel på dej!

Imorgon börjar vi vid jympasalen, suck, vad jobbigt haha. Då får jag först ta en tidig buss t skolan och sen till jympan. Nu ikväll har jag läst, nu håller jag på med ``mias hemlighet`` :) Jag ska kanske ta lite kort också, men jag vill nog inte, dels för att jag är helt ofixad och annars har jag inget att ta kort på, så ni får helt enkelt nöja er med gamla!

// Feliicia

Hej !

Hej Just nu är jag hos farmor och farfar (hos pappa) och vi ätit och så , innan det var vi ¨på stan och det blev , påslakan till sängen och till kudden i svartvitt och så en munkjacka med päls och text  . Hej då ser ni vår nya design ?? gjord av jonnakristinas.blogg.se helt gratis ! :O tack så mycket !:D/vanessa

Nya skor

Hejsan, idag var vi på stan. Jag köpte nya skor och så lånade jag massvis med böcker :)
Snart så ska jag hem till mamma, vi hörs. // Felicia

Min helg!

Hejhej! :D
JAg har inte orkat blogga i helgen heh. Men i fredags sov jag ju hos Nellie, i lördags allså igår var jag och såg tintin på bio med pappa, pernilla och brorsan. Sen på kvällen kom mina kusiner och vi åt tacopaj. Och idag ska vi på nått museum, men jag tror inte jag orkar. -.-''

Nu ska jag se på ``day of the dead`` . .. Ännu mer zombisar haha. // Felicia

Jacuzzi

Hej !Vi är hos nellie med refflet, och ja, hare bäst haha, vi har badat jacuzzi och sett instängd 1, snart blire tvåan :D Nuså ska vi tjocka i oss chips och ja, hej på er! Imorgon ska jagpå bio och se tintin, :) <33

Nelliewinterstrom.devote.se är nellies blogg :D //Felicia


När basse är i farten . . .


Basse är inte alltid så snäll o.0
Just nu skäller hon också , går inte och få stopp på henne , hon är GRAZY z.z

För en halvtimme sen kom en  av våra grannar hit (somalirerna fast en av dem) och fråga om dem fick ta en bänk i källaren haha x.x det var inte  vår så ... och sen kom felicia och rafel och berätta om att vi ska jobba med kändisgrejs filur och hade fått 2 böcker , och lilly skäller hela tiden :( hej då ½

Säsong 2

Just nu checkar jag säsong 2 av the walking dead, bäst! :D
Ska se hela, haha. Aja, puss och kram. ♥ // Felicia

Vi vill veta!

Vanessa kunde du sova över på fredag elr inte?? Vi måste vet! :o // Felicia

Internet

hejsan, hemma hos mamma har virus skyddet gått ut så jag kunde inte sitta vid datan igår, men nu e jag hos pappa haha. Aja, i skolan äre stressigt som in i '''''' och vi har fått typ 4 nya projekt och så där. hehe.

Jag oroar mig lite för sen ska vi redovisa om en grej för hela engelska gruppen och det är ca 50 pers, allså vi har engelska med hela spanska gruppen också. sen fick vi en nu engelskabok. // Felicia


Where shall I go? To the left there nothing is right or to the right there nothing is left


Väldigt fina saker till rummet ! och så kan man ju sätta dit lite fina färglada grejer i rummet så blir det inte så tråkigt :) vill  ha detta , speciellt peace kudden haha :) tidsinställt mohhaa xP

/vanessa

dåligt

Hej har inte orkat blogga , i natt vakna jag och gick typ i sömnen ush och har ont i magen och  halsen , så det är inte så skönt , dagen har varit och kollat på resor , kollar bara på massa fina bilder utomlans , så fint ♥.♥ i dag ska det tapetseras i mitt rum , och ja ska hjälpa till lite . sen ska vi sätta upp tavlorna i mitt rum som jag viljat ha upp så länge , det är några new york  tavlor och lite andra , kan ju visa när det är klart nån gång !


Jag längtar så mycket till sommaren , älskar vädret :,D Tråkigt att jag inte kunde träna med Felicia , hade viljat testa på gymmet där om man får gå in där när man är 13 :P /vanessa


Trötter

Hej, gudligt trött är jag haha. Men det är bara bra, å jag kmr in i ``sovrutinen`` hahah. Yes.

jag tror jag ska träna på friskis imorgonen, men jag vill inte själv haha, det är typ det tråkigaste som finns. . .Att stå där och skämma ut sig helt alone! :o nej, men om ingen kan så är det väll så det får bli :) äre nån som vill? Vanessa? :D

// Felicia

Frågestund



``Å`` fanns inte hehe. Aja, men vi kör en frågetund efterssom att statistiken har höjts. jag vet inte riktigt när den avslutas, men jag återkommer. Men jag LOVAR att svara i en video. ^^) Fråga i en kommentar!
// Felicia

SOMEONE LIKE YOU

Hej! Haha (börjar varje inlägg så)
Men ja, idag i skolan så vare ganska chill ^^ , förutom so. . men det är ju ändå kul. Haha. Ja, vi hade musikquiz, ruuligt. Så nu har jag massa musik på hjärnan, hehe, och juste, vår grupp vann. :D

Sen åkte jag hem, och här är vi! :] Och snart måste jag ut med hunden och det är trååk. Men hon går här runt datastolen så jag tolkar det som att hon måste utföra sina behov hahhah.

Mitt öga moahah



// Felicia

Ready to go!

Hej! :D
Nu käkar jag frulle och snart så ska jag till skolan. Idag gick jag upp (hör och häpna) 10 över 5(!!!) på morgonen hahah. Men jag vaknade av mig själv :o hehe

Aja,  igår lärde jag mig göra fikbensflätan, elr asså jag hade tråkigt så jag kollade på youtube hur man gjorde, lätt som en plätt moahha. Fast jag har så många olika längder i mitt hår så det blir lite svårt vettu  ;) // Felicia

God natt!

Hej, nu ska jag försöka sova. Det lär ju inte gå så bra för jag har lagt mig mycket senare än så här hela lovet :o
Ush vad jobbigt det kmr bli att gå upp imorgon, jag känner det på mig. :/

juste. .. det börjar 3 nya i vår klass imorgon. Kul. hah // Felicia

hhkir,jr

Hej !! det är Vanessa , måste gå och lägga mig snart :,( skola imorgon. . . . .  nu kollar jag på nån match för pappa har tippat på några  . god natt ! :P

KRONJUVELERNA

HEJ!
Nu ska jag se på kronjuvelerna. :) Hoppas på att den är bra haha.

Här är bilder från igår hehe. :D






// Felicia


STRONGER

Just nu lyssnar jag på kelly clarksons `stronger` och chillar. Idag ska jag inte göra något, imorgon börjar skolan och det suger. :/ Haha, det värsta är att jag inte kmr komma upp imorgon bitti, nu när jag har gått upp 11 varje morgon :o

Vi får se om jag orkar göra ett videoinlägg, men först måste jag sminka mig. Oh juste, jag har MASSA bilder från igår som ni ska få se. Ses! :) ♥
// Felicia

Gladiator

Hellu!
Jag har sett på glaiatorerna, braigt det.
Ja, idag var jag hos Refflan, vi åt pizza kollde på the walking dead och jag färgade hennes hår.
Sen efter det kom mamma och hämtade mig då åkte vi till min moster och var där en stund och sen åkte vi hem och såg på dem där gladiatorerna. Och här är vi! :) haha.

// Felicia


Förmiddag!

HEJ.
Idag gick jag upp typ klockan 11, då spelade jag donkey kong och nu har jag duchat. . .Snart ska jag fixa lunch här. . Vanessa och jag ska t Refflan senare, men jag har ingen mobil och när jag ringer till vanessa så blire telefonsvarare direkt så jag antar att jacket är urdraget, så om du ser detta, RING!



Nu har jag inte så mkt att skriva, så vi ses. :) ♥ // Felicia


Hissar & Dissar ;)

Okej, nu ska jag vara duktig och blogga mkt haha. Strax börjar the voice sverige, det är bra. :)




Banner Makers

Först då vill jag hissa: Bäddsoffan haha, okej, jag tog det ur tomma intet, men det är ju bra för då har man både soffa och säng i ett haha.
Hiss nr 2: Är ``picasa``, det är superduper enkelt och det blir ändå snygga bilder, (jag redigerar mina bilder där.) Om jag förklarar dåligt så är det allså ett redigeringprogram.
Hiss nr3: Är rean! :D

Kommer inte på fler haha


Banner Makers

Dissar då. .
Diss nr 1: Är att det är en snöfri vinter, hatar det. Skulle vilja ha vinter och snö året om. :/
Diss nr 2: Är när folk lovar saker i bloggen, (att det typ kmr ett videoinlägg) och så kmr det aldrig :( hehe.
Diss nr3: Är photoshop (staav). Ja, men jag köpte det för ganska mkt pengar för ganska länge sedan. . Och man kan ju säga att jag inte fattar ett skvatt :o
Diss nr4: Är jobbiga domare när man ställer ut hunden.
Diss nr 5: Är att skolan börjar om 2 dagar! :O

Många dissar haha // Felicia

Instagram




Aj!

Jag har fått ett sår i mitt hål i örat, fy pyton haha, dör av det ordet, så fult låter det. O.o , vanessa skrev ju det i inläggen före . haha.

Aja, men rafel och vanessa, skriv en kommentar om vi kan va imorgon. :D // Felicia


one piece

okej  förut tyckte jag det var jättefult men nu tycker jag dem är fina och mysiga och ha hemma när man inte ska gö nåt speciellt och så..haha :)




så då vet ni det haha men nu till sims , ska beställa och så hittade jag typ lite extra grejer , sånna där spel man kan köpa till sims , och en var att simarna får åka över hela världen , skulle gärna vilja ha den me haha men jag vill ha så mycket x) Nu ska jag måla rummet tror jag , mamma sa det i alla fall men vi får se , bara 2 dagar kvar till skolan fy pyton men snart är det sportlov tror jag ?? :) okej men hej då /vanessa


God dag!

Hej! :D
Jag vet att Rafel är helt lyrisk pga av att jag har gjort side cut så jag var bara tvungen att visa bild haha.
Men ja, idag så har mi akusiner vart här och sen åkte jag till farmor, så enkelt var det ;P På vägen he, från farmor stannade vi och köpte godis, hehe.

Imorgon ska jag va med vanessa och rafel tror jag, elr ja, jag bestämmde det nu med mig själv men strunt i det haha






Ni MÅSTE kommentera och säga vad ni tkr, nu när jag har lagt upp 100 bilder typ.
// Felicia

Zombie

Jag har typ blivit beroende av zombiefilmer, nyss såg jag dawn of the dead, och den var riktigt bra! :)
Min värsta mardröm är faktist att bara vakna upp en dag och det bara var zombisar där, ush så hemskt. :o

Men nu blir det lita gladare film. .. Fame! :D , jag hittade den nyss. Och så ska jag gå ut till köket och se om det finns nått smarrigt o äta.



Adjö, vi ses och hörs. // Felicia

film plus filmtips

Hej , kollar på film nu och dricker te , jag ska tipsa om två jättebra filmer en av dem såg jag första gången igår :)


En kvinnas hämnd- Den såg jag igår , med
jennifer lopez och den är super bra , se den !


Purpurfärgen-hitta ingen bättre bild , filmen är så gammal men det är också jättebra ;D
bla oprah winfrey är med .

/Vanessa


Goddagens ♥

Hejj läsare ! :) Skulle ju målat idag men hade inga rollers som sagt men  mamma sa att  vi kunde gå  till stan och det blev (mycket) mat - lax spett och morotskaka , hade finfina bilder på det men går inte och överföra haha ;.(
Sen köpte jag några nagellack det var rea och så en grejs på ur och penn , det var några bokstäver som jag nu klistrat på min spegel och skrev lite grejer , sen kom jag hem och läser . Juste ville bara säga att designen kommer om typ några dagar , såå bra vår gamla försvann  o.0


Här har ni lite bilder från igår och idag :



´







/vanessa

Naaw ♥

Så gulligt. // Felicia

Flintis ^^

Hej, jag orkar inte blogga haha. Men i vilket fall så har jag side cut nu och det är assnyggt! :D ♥ Ni får se bilder imorgon, LOVAR! :)
Haha senare ska jag se på Dawn of the dead och Thirst, jag rotade fram dem ur min bokhylla. Allså jag har en hel bokhylla full med filmer i mitt rum som inte är mina (det är pappas och pappas sambo). Så ja, pappa giller skräckisar, resten är bara komedier typ -.-''

Egentligen letade jag efter fame som jag var sugen på att se, men jag hittade inte den. Vi ses. // Felicia


Klippa mig snart :D

Hejsan, snart åker jag iväg och klipper mejj. Innan det ska jag bara äta lunch, idag gick jag upp klockan 11, för jag somnade vid halv 5 imorse. (Läste ut 3096 dagar) . .. hehe. :)

Efter klippningen åker jag till pappa, och ska va där tills imorgon. Men imorgon får vi gäster här hos mamma så jag kmr hit imorgon förmiddag. ;)
// Felicia

inga relloders

Ni vet sånna där relloders eller vad de heter ?? ahaha men i alla fall har inga sånna och hade tänk om måla rummet idag men det går inte -.- Så till Felicia för jag sa att hon kunde komma om hon ville/kunde det går inte och måla , nu är jag sur :( nejmen får handla det tills imorgon istället v.v Nya designen kommer i alla fall bli as fin ! :D

/vanessa

sims 3

Hellu :D Ni får bilder imorgon när jag överfört dem , har just ätit godis och ska nog fråga om man får beställa hem sims 3 ehehe . . . Fick låna felicias några dagar så blev sugen på och köpa dock har jag inte köpt det förnst nu eller ja ska köpa , nåja ha det så bra ! :)/vanessa

Ny soffa

Snart ska den nya soffan komma hit, elr allså dem skulle leverera den vid 18.00-tiden, så yes.

Till kvällsmat blire fläskfile med potatis, gott. Och så ska jag baka en banankaka t efterrrätt. :) Jag är så hungrig att jag dör för jag har inte ätit nått en för jag är för lat för att promenera till kylskåpet.

Imorgon ska jag och pappa klippa oss klockan 3, och för mig blire side cut. . . ^^) ja, men på förmiddagen har jag ingenting planerat.

// felicia


Header :)

Hej läsare ! :D Nu har jag hittat en tjej som kan göra våra design , den andra togs bort av någon tyvärr , ganska många vet lösenordet och så eftersom dem gjort våra designs förr  . Men ja den kommer snart såå håll ut ! kram hej /vanessa

B-I-L-D-B-O-M-B-♥

Heelu! Nyss var vi ute, men det var bajskorvskallt. jag stog lixom i  uggs i en vattenpöl, så jag blev blöt in t fötterna direkt och jag dog nästan haha. Men för övrigt gick det bra :) haha.

Nu blire sockerkaka om jag orkar- jag orkar inte. Haha. Jag ser på tv ist, fast magen börjar kurra lite, har inte ätit nått idag. . .  


JAG! :D


Vanessa






vanessa



Me


// Felicia


Ut i rusket

Hej, om typ 5 minuter kmr vanessa och då ska vi ut i regnet och fota. :o haha, men det kmr bli fina bilder. :)

När vi har fotat så ska jag baka en liten kaka haha, sockerkaka tror jag, för det går så fort.
Ja, nu ringde vanessa och ville skjuta upp fotograferingen för hon har tydligen blött hår för hon har tvättat håret. -.- hehe 


Den här tog jag för mindre än en minut sedan ;:)


Det här är sista dagen utan side cut. :D <3 // Felicia

Movie time

Hej, nu ska jag sätta på den dära filmen jag köpte här om dagen och sen ligga och kolla på den.. . Jagvet inte när vi ska fota, men vanessa går upp ganska sent så det är nog ingen stress haha.

Ring till hemtelen när du vaknar!

När vi färgade håret.
// Felicia

Tidig morgon

Hej, jag hade läst ut ASYL vid 10 igår kvälls så då sommnade jag, så nu är jag uppe tidigt.
Senare ska vanessa och jag fota bilder till bloggen, och på tal om bloggen så har nån tagit bort headern. -.-' Mycket iriterande.

Men nu ska jag platta håret.
ADJÖ // Felicia

vafan???!

nån  tog bort vår design , cindyailine.blogg.se hade designat den tror jag eller så vare designen jag vann på jonnapeltokongas.blogg.se så hon måste tagit bort den åhh den var så fin fan :,,,( Ja det går och fota imorgon felicia ! nu är allt borta hade fixat men ikoner i menyn och allt :,(/

Whut a O.o

Är det bara jag elr är headern/designen borta?? :o

Aja, snart är jag klar med boken ASYL, visst gick det fort? Haha. Men jag ska typ läsa hela natten. . .

Imorgon hoppas jag på att kunna ta kort med Vanessa, hon har inte svarat om det går, men jag laddar kameran ifall att.



Föt tillfället lever jag på dem här bilderna, har inga andra. ;d // Felicia


Shoppat

Tja! :]
Idag var ju vi och shoppade igen, jag köpe en assnygg jacka! Hehe. På mellndagsrean, den gick på 100-lappen, det är ju som att dem skänker bort jackan. Kunde inte låta bli vet ni.
Och så köpte vi en ny soffa, och fotölj. Impulsköpare där?



Visst är jackan fin? :)

Nu ska vi kila över till mormor för hon har bakat pizza, men vi höres senare. . . Och vanessa, ska vi ta kort imorgon? ;)
// Felicia

Inga bilder Zzz

Hääj ;P Vi behöver en profilbild men jag har ingen , felicia vi måste ta något kort snart så vi kan lägga in den .

Idag kanske jag ska bowla och nu har jag lagt in lite bilder i menyn , men skulle verkligen  behövas att vi tar nya kort ! :P Ska köra fruit ninja nu , de är bäst , ladda ner den :D /vanessa


Mörkhårig elr ljushårig

Hej jag tänkte visa hur reultatet av mitt hår blev. ;) ♥
Fint va? Riktigt mörkt blev deeh.




Och så här var det innan. jag tykr nästan jag passar bättre i mörkt.
// Felicia


Redigerat.

Hej! Jag tänkte visa några bilder som jag har redigerat.. . Kmr inte riktigt ihåg när, men dem är från olika tillfällen. ♥ :D Juste, tryck på ``f5 `` knappen om ni inte kan se nya designen.



Haha
// Felicia

God mörsning!

God mooorgon! :D
Nu ska jag visa bilder på det jag köpte, dessutom kom mina böcker som jag hade beställt igår kväll så dem fick också vara med på kort :)

Idag ska vi åka till IKEA, ica maxi och h&m, jag ska köpa en filt/pläd på IKEA, och så ska vi käka där. (Man kmr alltid hem med mer än vad man tänkte köpa), och på ica maxi har dem en mobil för 100 spenn, haha, (har ju tappat bort min lilla älskade mobil). .. Och så ska mamma byta nån tröja på hm som inte passar.

Väskan är från hm, filmen från filmkväll, byxorna+ tröjan från gina tricot och böckerna från cdon. . väskan och filmen var på rea, resten var fullpris. :)

Köpte största storleken för jag ville ha den riktigt slapp.

Och nu ska jag läsa, kmr inte kunna dra mig från dem där böckerna sen. haha, vet inte ens vilken jag ska börja med. // Felicia



Uppe

Yep fortfarande uppe sitter och spelar spel nån Ann an. Här ?hehe   :)tack för den höga statistiken god natt/vanessa

I ♥ YOU

Nu blev detta ett sent inlägg, men nu är jag himmelskt glad! :D
För våran statistik är höjd, bara sådär. 85 läsare idag! :D GLAD. tacktacktacktack!Det är ju faktist pågrund av er. Hundra biljoner hjärtan till er. Hihi.

Nu blev jag så trött så jag orkar inte se nån film i världen, tar det imorgon ist.
// Felicia

Hej! =)
Snart ska jag gå upp till mitt rum och se på film, nyss fotade jag det jag köpte idag, men precis när jag skulle föra över så dog batteriet, bra! Så jag laddar kameran nu inatt så få ni se vad jag köpte imorgon bitti, elr ja, när jag vaknar, kanske inte räknas som morgon för alla haha. :)
Men det jag köpte var: En t-tröja, ett par leggings, en väska, hårfärg, och en film. ♥.♥

Vi får se om den här hårfärgen blir långvarig. . . Men nu har jag en mer jämn hårfärg, förut hade jag 4 olika nyanser i håret. . .Så nu kmr det bli mkt enklare att färga så det blir fint också :D




Men gud, nu höll jag ju på att glömma fråga det viktigaste! Vad tkr ni om designen/headern?, jag tycker den är assnygg ju, vanessa vann den typ i nån blogg. Dööör. Haha. mm. ;P
// Felicia

Helnöjd!

Hej! :D
Här sitter vi och är helnöjda, nyss färgade vi allså håret och fick mörkbrunt. Hon hade ju rött och jag hade ljusbrunt, med typ blont längst ner, men det är borta nu, wiihoo! Så nu är jag mörkbrunett i hela håret, skönt. Och på torsdag elr fredag ska jag raka sidecut, för som sagt fick jag ett presentkort på en hårsalong i julklapp.

// Felicia

Filmkväll

Hejsan, nu är vi hemma, jag köpte ganska mkt. Vi båda köpte hårfärg, så nu ska vi färga håret, sen ska vi kolla på en film jag köpte, äta godis och spela dokey kong. :) Snice. Haha.
Vi ses. // Felicia

Hej på er!

Heej på er! =)
Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske på stan med Vanessa tror jag. Vi har inte träffats på år och dagar känns det som haha. Ja, och snart ska jag gå ut med hunden för jag behöver posta ett brev elr allså jag ska skicka tbx vad jag vill ha för tidningprenumeration, pappa gav ju mig ett presentkort och jag har glömt bort att skicka vad jag vill ha för tidning. // Felicia


vems??

haha nån har skapat en till blogg på vårt konto och gjort en jättefin design , vem kan de va ? o.0
men det jag tänkte säga är att jag har hittat några kläder från avril lavignes kläd hemsida fina kläder där ! :D


den här bilden gjorde jag i instagram heter ghtt1990 där .. god natt :)/vanessa

Natti ♥

Go natt! :)
Jag och hunden ska gå och lägga oss nu. Vet ni vad som har änt idag? Jo jag har rammlat, inte 1, utan 3 ggr. (!!) :o Det har ju vart slask, 1 gång rammlade jag mitt i stan på väg hem från Pernillas mamma, sen när jag skulle till bilen på väg hem t mamma fast då¨var det hunden som drog omkull mig. och sen här hemma rammlade jag på väskans band/remm. :/ Och alla gångerna gjorde det jävligt ont också.
Haha, riktigt cpbild men ja, där står jag och spelar donkey kong.
Hur blir det med minijul?? >:o känns som jag inte vet nått för jag har ingen mobil. Hör upp! Vanessa, nån? Ska vi på stan imorgon? :D Snälla? Haha, svara genast typ. Ringer imorgon bitti. ♥
// Felicia

gott sent nytt år!

Ja lite sent menmen haha , min mormor och jane kom som på julen och innan dukade mamma och jag med glitter och saker , fick ingen bild på det men har lite andra bilder ! dem gick hem halv två och sen var jag uppe en timme till så sov till ett idag och sover halv fortfarande typ , kanske inte så mycket men trött blev jag :P

och en sak till jag har laddat ner temple run och instragram på mammas mobil yaay ! men instagram hade inte så mycket man kunde göra men det är bra ändå^^

Morsning korsning

Heej! :)
Igår var vi hos vännerna till typ 11 (?), vi spelade spel och åt paj och massa annat gott hehe, sen åkte vi hem och satte oss i soffan och kolade på film och väntade på 12-slaget haha.

idag ska jag bara ta det lungt tror jag, kanske va med Frida. . Åh juste, nu är det bara näästan 1 månad kvar tills vi åker tll egypten, och i mars ska vi åka kryssningsfärga också. ´

Och i sommar ska vi åka t grekland 2 veckor. :D ♥ // Felicia