Oh my lord!

Hej! :D
Har vart på marknaden, fyfan vad kul, !! :D
Jag köpte ett par solbrillor. . . Sen så såg jag gurkan! , hoppas han är kvar imorgon, så ska jag ta kort, elr ja, hoppas vanessa har med sin mammas kamera då kan vi ta kort, för min mobilkamera är den sämsta någonsin, och min digitalkamera är cp, och min andra är också cp. . . .-.-' Allså han var i ett stånd och sålde, hahah.
/ Felicia

Nej , jag vet

Våran blogg är inte speciellt rolig just nu , allså designen , självaste bloggen vet jag ju inte :P Vad tycker ni ? ;)
Men det ska fixas , men var berädda på att det kan ta upp till 1 vecka eller så , ni vet fix och trix tar ju flera timmar sen har man ju ett vanligt liv och leva också och för och inte tala om att läsa ;) Men ja , lovar att bloggen blir mycket roligare snart för då ska jag försöka blogga mer och designen ska bli lite mer seriös ... då ses vi väl hej då så länge ;)
/ vanessa


vill varna er

Tjoho Vanessa här , vill varna er för en sak , haha nu kan jag ju inte säga var jag bor men det kan hända var som helst där folk vill sälja saker tex rosor , i onsdags var det en kvinna och flicka som hade frågat en 13-årig tjej på cykeln om hon ville köpa rosor , medans kvinnan distraherade henne gick kvinnan barn bakom cykeln och tog hennes mobil i korgen  , jävligt dumt allså , men jag brukar aldrig stanna utan låtsas inte höra , orkar aldrig stanna så luras er inte och stanna :P


__________________________________________________________________

har du 11 st mary kate och ashley sweet 16 samt två andra böcker med dom fattas bara 5 till så har jag alla , bästa böckerna ;)


Min dag :)

Hej, dagen var askul, jag och Vanessa var ju på den där ön, vi gjorde inget speciellt egentligen , bara badade, sen så försökte vi komma upp på en badmaddras, och jag kom upp, men vanessa hade liiite problem , haha. x)
Sen så skulle jag ta en tidigare färga hem, men Vanessa mådde inge bra, så hon hängde med ;(
Och imorgon ska Vanessa och jag köpa presenter till refel! :) <3

Bilder kommer senare idag elr imorgon, för nu ska jag återgå till true blood, säsong 2!

Efter kvällmaten blire festival/ marknad. . . ROLIGT! :D

/ Felicia

felicia ??

Haha , nej jag bara skoja men jag ska  till stranden nu och jag tror redan du äär där hej då :P


Oj hehe.

Hade glömt att jag skulle på stan på fredag, så ja, imorgon ska jag på stan! :)

Men Vanessa!

Haah, whoops! :D
Brukar ni vara vid trampolinerna elr vid stranden?? :o och vilken tid ska ni dit?

Men felicia !

Vi ska på stan på fredag , glöm inte det ! xD Okej har mumsat i mig lite vindruvor nu och ska väl bäda och sätta mig framför tv:n sånt är alltid mysigt , imorgon möter jag felicia på ön säkert man badar ju bara på ett ställe , om man visäga inte vill bada nakenbad , haha :P Då får jag säga till henne om hennes planer att gå till pappa på FREDAG ? o.0 neeeej , då ska vi handla presenter till rafel ;P


, bilder imorgon kan jag lova ;) ses då hej så länge !


.

Ska snart gå och lägga mig, pappa kmr och hämtar oss ca klockan 11-12 imorgon, så måste gå upp vid 10 -.-'' O.o haha. / Felicius


Min dag :)

Hej! =D
Idag har jag bara hängt på stranden, har fått värta brännan :D , och ja,imorgon blire ön, då ska jag ta kort, jag har ju en kamera hos pappa också, och den funkar! :), sen så träffar jag förhoppningsvis vanesssa där också, för hon skulle också dit.
Aja , sen har jag inte gjort så mkt idag, som sagt åkte vi ner till stranden, sen skulle vi köpa glass men då hade mamma glömt money, så när vi kom hem drog jag till ica och köpte ben & jerry ♥
Och efter det gick vi t mormor ;) . .
Kan ju säga lite planerframöver:
Torsdag (imorgon) : ön, bada.
Fredag: Vara med pappa, fint väder= bada, annars bio.
Lördag: fira rafel, marknad, festival. :)
Söndag: Vara med Vanessa kanske , om hon kan?
Måndag: Pappa har semester, så antagligen göra nått med han.
Så långt fram vet jag, hah.

skriver mer sen/ Felicia

Im home ;)


Jag är hemma nu från allt , det var en låång dag , först väntade vi på chris ( min största storebror) och pappa så kom dom sedan gick vi till en restaurang och tog bakad potatis , så ja sedan så kom Kevin min andra storebror och han ville klippa sig så då gjorde han det och mamma och jag fick till h&m för att köpa ett bälte till mina nya snygga byxor <3 haha och sedan så ville Kevin kolla på massa andra grejer , sen gick vi till polisstationen för att ta pass , kevin först på tur sedan jag , så sa kärringjäveln att jag skulle ta av munkjackan , hade en armlös byxdress under så sa hon också ta bak håret hade lust och gå bakom disken och strypa kärringjäveln så gjorde jag det , gissa ja jag såg ut och vara naken och vara en indian utan ögonfransar , inte smikrande jag har ju ganska långa ögonfransar ;O så blev jag sur och började mumla och hon typ kollade konstigt på mig , tror nog hon hörde hur jag klagade " hon ville göra oss fula på kort den där kärringjäveln , sa jag osv , men ja när jag väl varit en tjurpuppa blir jag nästan alltid snabbt glad igen , så kom jag hem och läste min bok , från eran Vanessa ;))




Bild tagen för en vecka sen


ingen rubrik

Snart så ska vi åka och bada, kul! :)
När vanessa började prata om pass så kom jag och tänka på om jag har pass? Eller jo det har  jag väll? Jo! Det har jag, jag va ju utomlands förra året, tror till och med att jag har 2 . . .jo, jag har, och dem båda är skiiitfula, haha. Jag har 1 hom mamma och ett hos pappa, det hos mamma är fulast. x) :(
NU ska jag hoppa lite studsmatta!

ska skaffa pass idag

Idag ska jag skaffa pass hos polisstationen , sedan ska jag köpa ett bälte till mina byxor det var storlek 36 men dom sitter lite löst fanns inte 34 , ni vet h&m haha :p okej tjingeling


Ändrade planer!

Egentligen skulle jag ha åkt till östra holmen idag, med min pappa, bror. . .men nu säger han att vi ska åka imorn, så det betyder att jag antagligen kommer träffa Vanesssa där, haha. ;)
Och efterssom att vi båda är lediga idag så skulle vi kunna ta stan idag. . . ? ?
Aja, så jag kan inte riktigt säga vad jag ska göra idag, för ja, det kmr säkert ändras x)
Och god morgon förresten! ;o är lite virrig. .

Nu ska jag gå in på facebook! / Felicia


whoala

Plötsligt blev jag så trött , eller ja det är så tråkigt här hemma just nu kevin min bror sover och mamma är ute med hunden , så jag är typ själv , pratade med felicia . vi ska åka och handla till Rafel på fredag , ja så då blir det allså östra holmen på torsdag oh bada på fredag stan med felicia på lördag FESTTT för rafel med nellie och mig och felicia , så dom här dagarna blir fullspekade , imorgon blir det nog inget speciellt ? eller blir det , jag vet inte ska nog sova bort dagen imorgon längtar tills festivalen , jag ska se på lite movie hej då ;)

Ps , sorry för den kinesiska designen jag håller på och fixar en ny snygg design


Hej alla söta!

Hej! :) Felicia här <3
Har inte bloggat idag, för jag har vart ute och fart hela dagen, först handlade vi lite smått och gott, sen så åkte vi till en leksaksaffär och köpte 2 uppblåsbara krokodiler ,  1 badring, 1 badboll och 1 sånn där boll som hoppar på vattnet haha, vi köpte halva affären typ! xD Ja, sen så åkte vi och badade, väldigt skönt! ;)
Vill till tahiland, NU NU NU! haha, men om 2 veckor bli det polen, och sen så bir det danmark om 5 veckor ?

Ska bli väldigt roligt på lördag, men va ska man ha på sig? haha. . . äre varmt blire nog shorts? Och nått snyggt linne. . elr nej, nån klänning, men inte för fin. Och vad sjutton ska man köpa till Rafel da? Vanessa och jag får väll gå tsm och köpa. :]]

Vad fan är det dör för header!? Haha, fy fan vad ful

Mina kära vänner

Jag ska visa bilder , eller ska , jag ? Jo det ska jag nog , jag har solat men det är jävligt varmt så det går ju inte och vara ute , imorgon blir det närmare 30 grader här , längtar till kroatien känns ganska overkligt att man snart sitter där framför havet och äter gott och badar och njuter av livet . . .


fyfan vad mäktigt , sluta svära vanessa  ! Jag bara påminer mig själv , men tänk och sitta där , men bort med dom dära träden hahah men glöm dom och tänk dig ta ett dopp när du går ner från ditt strandhus på kvällen , när du vill och det är si så där 35 grader hett ;) Haha , nu ska jag killlla mamma ska sätta upp ett parasol och jag ska hjälpa till . / vanessa 


vad ska man ha

Mamma säger om jag vill ha något från ica , jag fick helt plötsligt lust med lite ben and jerry , kanske tar det då ;) eller nej jag har ätit glass på stanisen , nu vill jag ha en ny header men jag måste prata med felicia först , eller jag orkar inte men ändå vill jag . vi skulle bada men mamma säger att hon tycker det är sent för att bada .


dagens outfit


Vart på stan

Okej , forget mitt förra inlägg , det ordnade sig som tur var , mamma ska också dit men kl sju på kvällen typ så hon sa att hon hade tänk ge mig pengar så då blir det festival med rafel , felicia och nellie . På stan idag köpte jag äntligen mina jeans shorts , 250 kr på h&m , jag kan inte fatta det , ni tycker säkert inte jag är klok men tyck det då för jag är så glad , när man precis har shoppat en sak sprider sig liksom ett lyckorus genom kroppen , ehm jag ska sluta filosofera nu men det är ju sant :P Jag hittade 5 st nya böcker av mary-kate och ashley sweet 16 , letade i hela biblan , fy sjutton , men 4 böcker saknas fortfarande , Jag ska forsätta min läsning nu , bye :)

Bilder kommer väl sen .



kinesen / vanessa


perfekt -.-

Ja då hörde jag att Vi skulle fyra rafel och jag har inga pengar alls , kul , jag får väl sitta hemma , nej men det blir bara pinsamt att sitta där och kolla när andra äter och säga att jag inte får mer pengar , har redan fått massa kläder , jag vet inte vad jag ska göra , hoppas vi går på mcdonalds då har jag ialafall 35 kr så det räcker . Ja och en present , Pengar ? skulle aldrig mamma ge mig never allså , svär på min hunds min pappas min mammas felicias grav allså  , allt ska alltid vara så svårt , jävla piss . hej då  . .

/ hej då från vanessa pissnessa


var med hunden till veterinären

Ja nu har lilly oh jag varit hos veterinären , allså min hund hon fick sin sista spruta och dom fyllde i hennes pass så hon kan åka :) Snart får vi väl svar om hon har bildat några antiokroppar , isåfall åker vi och en vecka till kroatien , vet inte om vi har datorn med men vi blir borta i 3 veckor så hoppas vi tar med den så jag kan blogga lite ialafall :) Åh så sött basse banan har fått ett litet bandage ( stavning.. ? ) och nu sover hon , man är trött efter veterinären hehe .



svårt och vara basse


Snart så :)

God morgon! :)
Snart ska vi åka iväg och bada, först tänkte vi gå på stan, men det orkar man ju inte om det är 30 grader varmt ! hehe, vi ska bara iväg och handla lite först, ska köpa några tidningar och ta med! :D
Och nu måste jag gå ut med min hund, hoppas inte jag träffar på skitungarna, fast dem är rädda för min hund, så då gör dem inget! moahaha. x) / felicia

när jag skriver detta har det blivit den 28 juni

Klockan är oo.00 allså 12 och en ny dag , haha intressant va ? imorgon blir det att jag åker ner och lånar böcker , saknar några i min mary-kate och ashley sweet 16 samling . Såg på en film på trean jag sett tidigare , mer om det imorn god natt / vanessa


Yeah

På lördag blire eventuellt festival, vi ska nämligen fira en kompis där, elr allså hon fyller år, så hon ville fira det där, så vi kanske går och äter och sen kolla lite artister! ♥ :)
Men jag vet inte vad jag ska köpa?! Men jag ska nog köpa örhängen och smink , hon sa att hon vill ha pengar. .. men nej! Gud vad tråkigt. haha. Fast vi får se vad jag köper, jag vet inte ens om hon läser boggen så jag skriver efter festivalen, och då kmr ni naturligtvis få bilder! :) hehe. . .
Om 45 minuter blir detbig brother, men jag vet inte om jag orkar se, jag har ju redan sätt avsnitten, aja , nu ska jag se lite true blood, det kan ju hålla mig vaken ett tag! Haha x)

< killen är mycket ful! :D haha.

TILLBAX! :D

Hej! Nu är jag hemma från gropen, nu vill jag bara klaga liite på facebook, allså jag försöker lägga ut bilder, men det går inte!? -.-' bajs, får försöka imorgon igen.
Imorgon blire bad,bad, BAD!  ;D ..... om det blir bra väder, nej, DET MÅSTE BLI BRA VÄDER!, hehe.
Aja nu har jag inget att skriva, kikar in senare om jag kommer på nått vettigt att skriva :) <3 / Felicia

nu kommer dom



haha not ready ;)



felicia ville gärna ha med den här bilden





Yeaha , nu har jag ätit en god donut , very tasty but someone has take my cookies , nej jag vill inte ha den här designen tycker sådana som ändrar bild var 3:dje är väldigt nice men kan inte sånt , gimp är så komplicerat .


bilder



Jag vanessa i vit , haha osäker min där ;)


går inte att ladda ner mer bilder just nu får bli senare , står error :(

/ vanessaa



ARG!

Ja , ni har hört vad som har hänt, men allså det var dumt att vi sprang, men vad ska man göra stanna och samtala med några som inte ens kan svenska!? O.o -.-'' aja, riktiga cpbarn allså.
vanessa och jag var på ica, och jag köpte socketdricka, så drack jag för mycket, så nu spyr jag typ / svimmar , haha x) , sen ska jag åka med pappa, bror och bada, det blev ju så varmt helt plötsligt! :o  hehe.
Aja nu ska jag äta grillat! :D <3
Skriver sen! Och bilderna kommer sen, allså från dagen!

Blev förföljd av somalier

Denna dag blev inte alls som vi hade tänk oss , fy fan vad sjuk dag xD Först kom jag till felicia somvanligt hoppade stutsmatta , kollade på true blood så ville felicia till lekparken vi alltid går till , så gick vi tid . Vi spelade in en film och tog kort så började vi gunga och då viskade felicia " det är dina grannar " jätte tyst och så sa vi att dom inte förstog för dom kunde inte svenska , jag menar hallåå?! vi har aldrig hört dom snacka svenska -.- Så små stirrade dom lite på oss och jag ville hem till f igen så sa jag vi går . Då började en jävla cp unge kasta stenar på oss , så började vi springa , varför ? Dumt allså dom var typ 8 men det var typ 4 killar och en tjej som var 12 som oss , med cyklar tillsammans kunde dom nog göra ´saker , men vi var så i chocktillstånd så vi bara sprang så fort vi kunde och han kom efter och skrek på somaliska någonting så hörde vi skratt bakom , så skrek vi " vad håller ni på med ungj'ävlar " och felicia skrek " meeen sluta !!! " Så sprang vi jätte snabbt upp till mej , medans allt det här hände hade vi allså filmat , haha men det hördes inte så bra . Vi sa till min pappa att komma så gick han ner dit och jag och felicia såg killen cykla där felicia bodde , som att han visste att vi skulle dit ! men min pappa gick dit och han kom inte på tillbaks på typ 3 min men för mig trodde jag han hade typ skadads , haha men felicia lugnade mig och sa att min pappa var starkare än dom , pappa kom tillbaks och sa att han inte visste om det var dom eller inte , så kom min mamma och cyklade dit , hon hade sagt och det var dom som kastade sten så sa dom " det var du nej det var du !! " jävla barnungar och sen sa dom " ringar doohh polisen " så sa mamma nej inte om det inte behövs , ni får inte kasta sten , uppfattat " sen frågade dom " var det dom dära tjejerna " så sa mamma "ja" :S videon vill vi inte visa men vi ska visa andra bilder , håll ut ;)) // vanessa


True blood!

vanessa och jag sitter hos mig och glor på true blood, haha. ♥
Va ska inte göra nått specielt idag, bara lata oss, hehe! :)
Nu ska vanessa gå över till sig och hämta mat. . .
Vad ska ni göra idag da?

Mode, mode.

Nu ska jag snacka mode här, själv ääälskaar jag färg, elr just nu är jag i en period där jag till exempel har olika örhängen, ett långt och ett litet, kör även på tröjan i byxorna, läppstift. . . Tycker att det är så ¨å snyggt att kombinera örhängen, men måste värkligen ta ett till hål, får ju inte plats med alla örhängen jag vill ha! :o haha. Men som sagt, just nu äre färger över huve taget, ville ju färga håret turkos , men jag betämde mig för rött i sista stund, men FÄÄRG! Så mitt tips just nu är lixom färg, färg och ännu mera färg, passar så bra på sommarn!
Men nu har ju inte ni sett mig med örhängen och sånt, för jag bryr mig inte hur jag ser ut när jag bara ska träffa Vanessa :)

< det där örhänget har jag i den färgen och i turkos, och jag brukar kombinera dem med små guldörhängen! :D <3

// Felicia

God natt!

Ville bara kika in och säga natti natti, hehe.
Nu är jag tbx hos mamma ! :)
Imorgon måste jag vara hemma hela dagen med min bror , men på kvällen ska jag, pappa och brorsan åka till gropen. . .jag älskar gropen, nyss sms:ade Vanessa och frågade om vi skulle åka till ön imorgon istället, och då blev jag ju såklrt tvungen att säga nej, för jag måste ju hålla mig hemma O.o :( buhuh.
Jag såg 3 avsnitt av true blood förut, älskar serien, men ibland kan den vara lite billig, :/. Jag  ser typ bara på såpor/ serier, våra bästa år ser jag också på, elr allså jag är typ beroende, ser varje dag! :o
Ska snart göra ett rill inlägg, så häng kvar! / Felicia 

Kul!

Ni vet ju redan att jag var hos Vanessa, men jag tror inte hon har sagt vad vi gjorde... så det ska jag göra nu! :D haha, jaja, vi sminkade oss som fjortisar, men då kom vi på att Vanessa passade ättre som emo, så då fick hon bli emo, sen så gjorde vi ca 20 videosar till bloggen, men ingen blev bra haha -.-''
Men innan det hoppade vi i soffan xD HAHA.
Sen så gick vi ut och åt chips, bra dag! <3

Och nu sitter jag hos pappa, så nu blire att se på true blood! ♥♥♥ hehe. . ..


Muffins i miniatyr <3

En sak jag samlar på är såna här låtsas muffins , figuren ( det är läppglans i som luktar chocklad , cola osv ;)
Jag tänkte visa min vackra samling som  jag är väldigt rädd om , jag samlade förut på hello kitty saker .







/ vanessa


BildBOMB











ojojoj , inlägget har blivit lite knasiga , ska fixa xD


felicia gick hem

Nu har felicia gått , hem vi hade väldigt roligt men det började regna så fort vi kom ut ur ica med munkar , tidningar , godis ohh dricka :( olycka , men vi gick hem istället och hade paaarty :)











Oh no!

Tjsbba, Felicia här , jag sitter bredvid Vaness, vi var på väf till en båt som skulle ta oss till en ö när det började regna! Vi ba va fan! :o :/ Så då åkte vi tbx till Vaness, och åt munkar och hoppade i soffan hahah xD
Och nu vill Vanessa ´göra ett nytt försök, men jagf orkar inte! :( <3 jAG SOMNAR!











...

''Det blev inge bad, det regnar :;( vi chillar iställt / Felicia












haha

fy ! :Oo


Yeaha

Uptade : jag gör frukosten ;) xD



Japp det blir östra holmen om en timme



yeahha haha




basse är lite sur idag hehe :P

Jag ska ha min byxdress jag köpte idag :) Och en rosa bikini



Då ska jag fixa min ;) SÅ kommer väl hem med bilderna kl 2-3 typ ? jag vet inte vi ses ialafall snart :)

// vanessa


frukost





Måste äta NU ! det blir minibaugette i ugnen och juice ;)

/ vanessa


östra holmen time ;)

Åker ut med elba idag om felicia svarar till östra holmen , lovar massa kort senare , glömmer inte att ta kort denna gång :) för er som inte vet badar man där , byee ;P



jag dog bilden , därför är den oslagbar mohaha ;)


Tjabba tjenare!

Allså jag har alltid problem med rubriken, vet aldrig vad jag ska skriva?! O.o hehe. . ..
Igår fick jag en LV väska, allså jag har länge velat ha en för mamma har 2, och igår fick jag en. . .om det nu är någon som bryr sig xD ¨Haha, det är bara ett problem, jag vill ha den som en kuverväska, för den är som en stor plånbok, men jag får inte av banden. . .måsta nog klippa O.o -.-''

Idag så ska vi åka och bada i en grop om vädret håller i sig! :D skitkuligt.

 sådär kan en grop se ut, fast den vi ska bada i är mindre, och så äre strand runt om.  jag vet att det är konstigt att jag ska visa er, men när jag skulle förklara för Vanessa vad en badgrop var förstog hon inte....så ja, hon trodde det var en sån där grop med blålera hahah, för många gropar xD
// Felicia


Gottis ;)

Åt hemmalagade köttbullar och potatis med dill till kvällsmat, mmm! ♥ :) hehe. . ..
Om 15 min ska jag se på 'närbild: anna nicole smith'på tv 4 fakta! , synd att hon dog.
Och samtidigt ska jag måla mina naglarna RÖDA, så det ska matcha mitt röda hår! ;) ♥ Intressant va??

Nu ska jag säga av jag tkr om fjortisar, haha. . .mkt fjortissnack här va? Men allså Vanessa sa ju vad hon tyckte så då känner jag att jag också vill säga min åsikt lixom, vi det här laget har ni väll märkt att jag aldrig kan hålla tyst om mina åsikter?? :)
: Jag tycker INGET illa om dem, fast sen så tkr jag inte att det finns några 'riktiga' fjortisar, själv bli jag kallad det, fast jag absolut INTE är det.

Minnen!

Nu ska jag skriva några minnen som jag har med Vanessa. .

Minne 1: Vanessa och jag var på dagis och lekte i sandlådan, då kom vanessas mamma och skulle hämta henne, då skulle Vanessa kasta sand på sin mamma för hon ville inte gå hem, med då kom det i mina ögon istället, haha !

Minne 2: När vi var på parken zoo när vi var 6 år.

Minne 3: När vi sov över i en stuga. . 6 år, vi skickade brev till 'Gud', hahaha!!!!!! Det fanns en brevlåda och ja, vi skrev brev och la dem i brevlådan, sen när vanessa skulle på toa tog jag breven och kastade bort dem, och sa att dem var borta! xD haha.

Minne 4: Jag gjorde en teckning till Vanessa, och nästa dag sa hon att hennes bror hade sagt att den var ful :/.

Minne 5: När jag var hemma hos Vanessa första gången (5 år) så drog vi ner en gardin ca 10 gånger, allså vi drog ner, mamman satt upp, vi drog ner hon satt upp, och så fortsatte det! moahaha.

Minne 6: När vi knackade på rektorns dörr och sprang därifrån, tyvärr hittade hon oss inne på fridtidsavdelningen ::(

Minne 7: Det fanns en brandväg ut från fridtids, allså en bakdörr, som vi alltid låste upp innan mellis , sen när vi hade vart på mellis, gick vi ut den vägen, och då var vi 'fria' där träffade vi även en kompis som heter Ronja.

Har många fler! :D , men orkar int skriva mer.


Har vi??

Tydligen så har vi bytt header?? Det är Vanessa, hon brukar aldrig fråga om vi ska byta , hon bara kör på haha.
Nu har jag åter igen kopierat vanessas test, det kanske kom upp ett från mig förut, men det var bara knas, jag vill göra samma test så ni ska få se hur lika/ olika vi är ;) ♥

Sovit utomhus: Ja, på studsmattan ♥

Gråtit i skolan: ja

Spytt i skolan: NEJ!

Velat bli modell: Ansiktsmodell.

Sett en död människa: På tv. . .och i tidningen haha.

Använt droger: big no

Ätit sushi: klart

Retats: varje dag med min bror.

THIS OR THAT

Pepsi/Cola: pepsi

Donken/Burger king: burger king

Choklad/Vanilj: choklad

Kött/veg: kött

Tv/film: serier , så tv blir det väll.

Gitarr/Trummor: kan bara spela gitarr, men det är så tråkigt så då fåre väll bli trummor! :D

Adidas/nike: adidas

Kinesiskt/mexikanskt: mexikanskt!

Kakor/paj: paj, mmm! ♥

Blind/döv: inget, men om jag måste välja. . .. döv,.

KAN DU
Gå ner i splitt: nej

Skriva med höger och vänster:kan och kan, såklart jag KAN, men det blir bajsfult.

Vissla: JA!

Blåsa en bubbla: vadå? Med tuggummi, ja.

Ha dina ögon i kors: Japp !

Nudda näsan med tungan: nä


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du pussade: mina hundar..... hallå?

Du pratade med: mamma

Du msn: ingen

Du kramade: mamma

Du skällde på: brorsan


SENAST DU
Skrattade: idag, men jag skrattar ju alltid.

Grät: lääänge sen, jag är inte en sån som gråter, never!

Såg en film: idag

Tugga tuggummi: länge sen

Drog ett skämt: veeeennä

Sjöng en sång: ??

VAD ÄR DET
Utanför ditt fönster: en trädgård, en studsmatta, blommor...??

Lyssnar för musik: ALLT! :D <3

Du har på dig: en randig tröja, mjukisar.

På din musmatta: min hunds syster, och sen en kalender under ♥!

HAR DU NÅGONSIN
Blivit utskälld av en lärare: Varje dag när det är skola.

Ljugit om din ålder: ja

Bråkat utan anledning: antar det, elr allså ny tkr jag det, men då vare väll viktigt. . .

Var vi lika haha? ;)


Happy!

Det gick APBRA på agilitybanan! :D :D ♥ hihi.
Nu sitter jag hos mamma, nyss åt jag tårta som blev kvar från igår och innan det hoppade jag lite studsmatta :)
Sen ska mamma skjutsa mig halva stan till pappa så jag kan hämta andra säsongen av true blood, haha jag är verkligen beroende, pappa har allså 1,2 och 3:dje säsongen ;) moaha.. . . så kan jag fortsätta kolla här .
Jag vill ha en fondvägg i mitt rum så jag vill till IKEA imorgon så vi kan köpa en fin tapet, och lite målarfärg till resten av väggarna. . .nu har jag grått och tråkigt :( , jag ska tipsa er att inte ha svart/grått i era rum, man blir dyster av det. :/
Nu spöregnar det som det alltid gör känns det som, .... HALLÅ!? DET ÄR SOMMAR! :o

/ Felicia ♥


Dagen daggmask

Hej :) Idag  har jag ätit på Max , eh ah  . .  jag är ganska seg idag o.0 jag har läst ut 3 av böckerna mary-kate and ashley sweet 16 , dom är jättebra måste bara hitta alla böckerna i serien på biblioteket , vad tråkig jag låter men vad ska jag säga då ? :(


DAGENS LYCKA : jag köpte gott bröd :( det var det bästa idag x)




Dom här rör sig på natten , sa han jag pratade i förra inlägget om , allså dom går ju hem så nästa dag ligger dom på något annat ställe , vilket jag tycker är väldigt kusligt typ men ändå intressant ;) Jag tror ialafall på det , haha allså det är ju från 1600 talet så kanske han som bodde där kommer och bussar lite ? ;)


bilderna



våran egen buffe :)


basse liten


klänningen jag hade :)



gammla huset där det spökat , jag tror på det , jag menar det är ju från 1600 hundra talet :P


GLOR!

Hela dagen har jag suttit och glott på true blood, haha. . .nej, jag tog 1 pause, när jag skulle ut med hunden. . .
Nej men allså jag är på avsnitt 5, säsong 1, så jag har ju några avsnitt kvar t säsong 3 :D
Så här sitter jag och dricker cola samtidigt som jag nördar det, min pappa, hans sambo och min bror drog ut på 'utflykt'. Senare när jag har vaknat till ordentligt och när dem har kommit hem så ska vi åka till agilitybanan :D ♥´
Och efter det ska vi till mamma, undrar vad vi ska hitta på då????
Nej nu ska jag återgå till true blood. moaha.




Där han i Tage som badar i en . . .. . fontän, hahaha! ♥

// Felicia


Dagen, midommar! :D

Heeej! :D
Nu sitter jag hemma hos papap, allaså jag sover här varje natt just nu för mamma jobbar natt. . .♥
På dagen åkte vi allså ut till en ö, fy fasen vad fiint! :DD
Men inann vi åkte dit gick jag om min bror till ica, och köpte jordgubbar grädde, och ja, massa mer. . och på vägen hem såg jag Vanessa + familj, och jag skrek/ ropade på henne, men hon hörde inte :( Men hennes bror såg mig, men han sa int till Vanessa att jag var där ? ;/ elr så kanske han inte kände igen mig, men han kollade. hehe. När vi kom hem gjorde jag tårtan, sen åkte vi till ön, och när vi kom hem åt vi tårtan haha. Och så grillade vi på kvällen ;.) , och nu är jag sugen på att se nån film, tiiips!?
Imorgon så tänkte vi åka till nån annan stad, se något nytt typ, men vi får se. . .det kan ju vara skönt att vara hemma också, nej, nu vet jag vart jag vill åka. . . skriver imorgon!

< egobild , haha. , det där var ca 2 veckor sedan. (konstig blev den också, ljus hudfärg, och mörka ögon?! måste bero på ljuset. . .

// FELICIA ♥.♥''

midsommar :)

Glad midsommar :-) Jag har ingen kamera men lovar att lägga ut när vi var på vallby idag med kevin , mamma , pappa  linda , brolle och hennes barn ,Vi hade ordnat en asstor buffe mamma hade gjort hemma gjorda vitlöcksbröd , potatissallad med sallad , specialdressing , feta ost , mozarella , gurka , tomat , ja allt möjligt . Vi hade också gravad lax med hovmästarsås och kyckling , linda tog med prinskorv , köttbollar , rödbettsås eller vad det heter , sedan mera olika slags såser , sill och ja va fan ni vet resten xD Sedan till efterrätt blev det marrängtårta med grädde , jordgubbar och glass OCH så hade linda med sig rulltårta , fast den kanske inte var så god allså hennes tårta mohahahaa men allså deras barn åt inget av min mammas mat , Oförskämt frågetecken , den ena åt bara av hennes mamma , konstig hallå ?!! och den andra äter typ aldrig ?!!! xd aja så sa Vicky hennes barn och alma att vi skulle gå och kolla på kaniner så gick vi där och sedan kollade vi i ett hus där någon hade klätt ut sig till bellman och han var typ en fjolla , eller bög ? :O xD Haha för han prata väldigt feminimt  " allså jag veeet intee " sa han typ ja svårt och förklara . Så lurade alma vicky att det spökade där , men det är faktist sant bellman som sa åt mig att " var försiktig med grejerna " och han sa det som en fjolla ;)) haha för jag hållde på och pilla överallt . ja var va vi bellman sa att besticken r´ör på sig , när dom går hem och när dom kom dit nästa dag var dom på en annan plats , aja så fortsatte vi men då tappade vi bort alma   så jag och vicky gick och skulle kolla på ett annat hus .

DAGENS SKÄMMIGA : när mamma kom in och skulle kolla huset med oss sen skrek hon allså bokstavligen när fjollan stog bredvid " ikväll blir det fest " o.0


har typ inte kameran nu men kommer sen bilder , ni kan få se gammla bilder sålänge :)





haha vad gör jag , jag slickar täcket ? o.0


bilden till förra inlägget


Good morning! :D

Hej, Felicia här,ville bara önska er en glad midsommar , jag , min bror och min mamma ska åka ut på en ö som har midsommarfirande, :D , men innan det ska jag baka en tårta , så jag får ta med mif brorsan och gå iväg och inhandla lite saker :P . . . Nu er jag att det blir sol också, JA! ♥

Vad ska ni göra idag da?

En person vi känner sig att midsommarstången ska föreställa nått annat O.o hahaha xD

fjortisar har alltid xs

Har ni märkt en sak ?? På gina eller h&m finns alltid typ bara medium och cl kvar på dom snygga kläderna , anledning ? fjortisarna tar dom -.- Såg en skitfin klänning med leopart idag och en rosa , haha så självklart gina = fjortis affären rosa och leopart = fjortis ;)) jag e smart


Som sagt. . .

JA, Vanessa har ju redan sagt att vi var på stan och så, och ja vi var på biblioteket i ca 3 timmar, sen så hittade vi en hylla med lite böcker, som vi spred ut över hela golvet, och såklart med dem bästa sidorna uppslagna! ;) haha.
Sen tog vi fel buss med flit , 'äventyr' haha! xD

Och nu ska jag t pappa!

Va fan

Fuck you google jäveln jag ska mörda dig och bajsa på dig >:D detta är inte kul , jag skrev ett aslång bajs inlägg men nu är det borta :''( RIPPPPP

Hej alla idag var vi på stan felicia och jag vi träffade min mamma så gick vi till mcdonald med henne sedan vet ni var vi gick ??? Ni vet var jag gick ;) H&M såklart , ska jag säga igen att deras reor är underbara men deras storlekar är för typ gravida mammor :( Jag måste vara ärlig i bloggen vad jag tycker hehe o.0 Men jag handlade på Bikbok en byxdress som är i matriallet som handuckar , smidigt efter en lång skön dag på strande att bara tra på sig den så torkar man :) sedan köpte jag också en sak på ginatrico¨en svart klänning med brunt bälte tills imorgon för då är det midsommar med mamma , pappa , min bror Kevin , linda och hennes kids på vallby . Nu ska jag förbereda maten tills imorgon .Vill också säga att felicia och jag lämnade lite oläpliga böcker på golvet på bibliotecket ;) Så´åå gå inte dit :( Vi tog fel buss med flitt , haha visst är vi spontana ?? :d

Bilder kommer sedan !


vi i öknen :)

haaha random bild som jag gjorde ! Jag är hon med lila tröja så felicia hon med rött hår :)




hehe ^^


Liiiite mer om mig.

Ja, förra gången så skrev jag ju bara lite, ska skriva mer nu.
Jag är spontan, spontan, SPONTAN. . . gör utan att tänka på följderna oftast. . .;)
Men kan ju vara allvarlig, men det händer, typ aldrig, finns ju alltid något man kan skratta åt. Moaha.
Nej, men om någon annan är ledsen blir jag också ledsen. Jag har några allergier, men nej, det orkar jag inte skriva om. haha. Har som sagt 2 hundar. . .  Jag ÄLSKAR att resa, och jag samlar på sånna här kulor som man skakar så det flyger runt grejer i, från olika länder, har typ 25 nu, fast några har pappa köpt t mig när han och hans sambo har varit ute och rest, som händer ganska ofta hehe. Jag har släktningar i usa. Jag kan få panikattacker, men det händer bara om något traumatiskt har hänt. . .allså inte så ofta, nej nu ska jag förklara noggranare¨, som när några kompisar lurade mig att nån inte fick luft, panik! :o och så är jag jättelättlurad, jag går i samma klass som Vanessa, allså i en privatskola, vad fint det låter.... privatskola. ♥ hehehe.
Stör mig på när folk inte vågar gå fullt ut och leva livet, när man ändå bara lever en gång.



För övrigt en asful bild haha.


God morgon! :>D

Jag längtar tills jag åker utomland!, Thailand, Danmark och Polen. ♥
God morgon förresten! =D
Igår läste jag en superbra bok, känslan av att hoppa.

`` Du vet inte vem jag är, men jag skriver till dig ändå. Jag har ingen annan att prata med. Ingen jag kan prata med på riktigt. Bara någon som du kan klara av det jag ska berätta.``
Två månade innan Lisen ska ta studenten händer en tragedi på hennes skola. En kille tar sitt liv. Lisen börjar skriva brev till honom. I breven berättar hon om dem känslor och tankar som gömmer sig längst inne i henne. Det handlar om blyghet, rädsla och om livet som ibland känns mer skrämmande en döden. Hudlöst och nära om en livsviktig månad innan allt ställs på spets. Boken handlar allså om en tjej som vill ta livet av sig, kortfaktat  haha, alla borde läsa den!

Jaja, idag ska jag och Vanessa å¨stan, jag ska passa på att låna lite böcker :D

// felicia


jordgubbskräm


det ser ut som blod typ eller blodkötlar ;S Jag har ont i naveln , haha helt sjukt xD

Jag är inne på flashbacks forum , finns ju ändå aldrig något på tv


allså eh ??

Jag och felicia bloggar typ 2 gånger i timmen men hamnar inte på aktivast , kan något säga vad som är felet ? ;O

allså dahhh ;* hahha


imorgon vettu

Imorgon blir det stan med Felicia ! Jag ska absolut ta med kameran , kul och ta lite kort in thah city ;)



HA HA , jag vet att ni sitter och bara hånskrattar åt mig framför data skärmen nu , busted ;;;))


Ute

Hahaaha , Somvanligt när felicia och jag är ute händer alltid något cepigt , jag tog med en tennisboll så upptäckte vi att en fluga förföljde oss och det började klia överallt på oss , så följde den efter oss ännu mer och vi sprang och och jag viftade runt , såg säkert helt sjuk ut när ja böjde på både ryggar och armar , Haha ja ialafall följde den efter från lekparker till en tennis plan mycket längre bort , cp fluga haha . Sedan trodde jag hela tiden den var på bollen så jag sa att felicia inte fick gå hem , GISSA DÅ SÅG JAG DEN haha fick panik och kastade bollen för jag fick damp så just då kom en tant cyklandes haha och precis när hon kom rullade bollen åt henne , åtur frågetecken ??? haha så skrattade hon lite .. sedan gick vi längre upp , då slog jag mig i min sparkcykel och började skrika och springa runt just då kom en bil , och jag jag skiter i biljäveln ååååhåhh så hoppade jag runt och trodde PÅRIKTIGT att jag hade min blodådra hade sprukit medans felicia övertalade mig om att det inte var så åkte bollen ner på gatan  men det fixade sig till slut ,


rösta på mig :)

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=zSTPsWW9AP8tQtK66bfzVkQ7lvR5lFbYYulEG9CEL9xcp6VkWzXq#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?" target="_blank"><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/media/zSTPsWW9AP8tQtK66bfzVkQ7lvR5lFbYYulEG9CEL9xcp6VkWzXq.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" border="0" /><br><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/img/bloggTelia.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" width="370" height="105" border="0" /></a><p><a style="color:#000; text-decoration:none; font-size:12px; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;" href="http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=zSTPsWW9AP8tQtK66bfzVkQ7lvR5lFbYYulEG9CEL9xcp6VkWzXq#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?"  target="_blank">Hjälp mig att vinna, <span style="text-decoration:underline;">rösta på min klänning här!</span></a></p></div>


minnen



AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH 2 år sedan , ser ni kartongerna jag skulle flytta



Basse är typ 1 år här ( 2 år nu ):)  Haha
Men nu mina friends ska jag sova haha , nä men jag ska surfa runt lite på nätet




cause i know it'spossible

i will be popular i will be popular  ,  okej så nu ska jag också göra en liten redovisning om mig , :)

Jag heter Vanessa , 12 år fyller 13 i oktober , den tolfte för er som undrar , Jag är en ganska oseriös person , Ja lite sjuk i huvudet är jag också ;) Jag är spontan , envis ??! Haha ja jag är nog ganska envis när jag verkligen vill ha något . Jag gillar all musik typ eller ja , dom flesta låtarna liksom , men jag har ett extra intresse på greenday , eller ja extra och extra jag gillar också britney spears , rihanna ja ni fattar dom flesta artisterna . Jag är typ 164 cm lång och har brunt hår , blek , bruna ögon ... Jag älskar äventyr , skrev tidigare att jag är spontan av mig så för dom som mig  som inte tror på gud säger jag Man lever bara En gång så man ska leva det så roligt som möjligt . Såklart kan jag vara seriös om det gäller n¨ågot alllvarligt med förövrigt tycker jag att man inte ska vara så seriös av sig . Missförstå inte mig nu xP Jag menar bara att man ska ha roligt och inte vara så seriös , då menar jag inte att man ska göra dumma saker  xp  Jag har en hund , jag går i en privatskola , jag älskar och shoppa för vem älskar inte kläder fast jag går mest i fritidskläder ialafall , orkar inte fixa till mig ibland men jag älskar ju kläder och sånt ändå , jag ritar ett stort intresse , inreda också . Hej då haha ;)


Sorry!

Jag har vart lite knäppoch fortsatt blogga i gammla bloggen ! :o haha.
Jaja, idag var jag på stan , på bilioteket, västa boknördarna här ju, jag lånade: känslan att hoppa, ett litet hål i mörkret och stenhjärta, jag gillar ju romaner. . .. ♥
Sen så var jag ju hos tandläkaren, jag skakade som in i helvete, har tandläkarskräck, och om 2 veckor ska dem dra ut en tand! :o fyfan.
Nu ska jag berätta lite om mig själv:::::: Jag har 2 hundar Tage och Bianca, jag älskar mode och ja huundar! Jag tävlar i alla möjliga olika sporter med Bianca,,, rider även, och vi letar en ny medryttarhäst, ÄLSKAR att resa, och har vart i kanske 15-20 länder??

Detta är en gammal bild, som jag säkert har visat i gammla bloggen, men här äre väll bara nya läsare?? ;) Det där var innan jag färgade håret också :]




 min ena hund! ♥¨mitt liv, och nu ska jag gå ut med henne.


Bilder från igår

Först var det tänkt att jag skulle till Max med Kevin ( min bror ) men han ville inte , jag var inte heller så suger allså jag vill bara vara hemma idag , ska göra svennemat vilket blir körv med makaroner ;) Men nu ska jag visa pix  från igår med Felicia som kommer börja blogga här !



Jättefin bild , jag tog den hahaha ;)



Felicia ville göra mig bra på bild , vilket jag inte är  . . haha ska nog ta bort den dära koftan ser ju ut och väga 20 kg mer ;'O



hade ingen aning om att hon tog kort







väldigt vacker sol var det igår kväll ;)





Vanessa



haha jag ser dig mohaha

Felicia du kommer inte undan , ´jag ser att du kopierade mitt test , buhhu nu är jag jätte ledsen :'(( Nej men du får börja blogga här nu muuu ;)

ständig hunger

Allså jag slutar inte vara hungrig , Nä men asså jag inbillar mig nog , eller ? idag åt jag på en jätte god lunch ,dock var det bara sallad med kyckling ingen pasta , men jag dog som plock salladsbuffe , nybackat bröd , gott det !

Jag drar nog igång med någon fråga till mig själv här haha har så tråkigt så .

Varför tror du så många hatar fjortisar ?

Hm , ja jag tror många människor stör sig på deras beteende och att dom heltenkelt tycker att det är löjligt hur dom pratar , att dom ska ha sminkat sönder facet och låtsas vara något . Många tycker ju alla fjortisar är kaxiga också vilket det kan vara f , men det finns också snälla ;)


H

fjåårtiswhh kattwhh haha xDDD

Här kommer bilderna



Jag lånade 2 böcker , yeah dom ser riktigt barsnliga ut :S fast inuti är det lite bättre



Jag köpte denna på H&M , allså ni måste ga till h&m denna snygga strandklänningen med ett par vita flip flopp blir really pretty ! Plus att jag fick den för endast 75 kr ( 149 kr förut ;) )



så att ni ser mönstret ;)
Vanessa

På stan

Var på stan , åt på en grekisk restaurang , köpte på h&m rean jättesnygg klänning , lånade några böcker åkte ivåg med mamma för att hämta en skåp från loppis , bilder kommer snart ;)

TEST

Sovit utomhus: nÄÄ

Gråtit i skolan: ja
Spytt i skolan: JAPP

Velat bli modell: när jag var liten kanske ?

Sett en död människa: på tv

Använt droger: nej
Ätit sushi: aldrig

Retats: eh ja klart


THIS OR THAT

Pepsi/Cola: cola , men jag hatar bådeoch
Donken/Burger king: burger king

Choklad/Vanilj: vanilj
Kött/veg: kött
Tv/film: båda
Gitarr/Trummor: gitarr
Adidas/nike: adidas
Kinesiskt/mexikanskt: kinaaa

Kakor/paj: kakor
Blind/döv: inget, gud

KAN DU
Gå ner i splitt: nej

Skriva med höger och vänster:ja? men det blir inte peeerfa med vänster

Vissla: typ inte eh

Blåsa en bubbla: en pytteliten

Ha dina ögon i kors: Japp !

Nudda näsan med tungan: nä


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du pussade: ingen

Du pratade med: mamma

Du msn: relode :'D

Du kramade: fröken

Du skällde på: ingen


SENAST DU
Skrattade: igår

Grät: kommer inte ihåg , när jag ramlade tror jag

Såg en film: några dagar sen

Tugga tuggummi: 3 dagar sedan

Drog ett skämt: veeeennä

Sjöng en sång: idag


VAD ÄR DET
Utanför ditt fönster: en parkering och hus

Lyssnar för musik: Typ allt , britney spears , greenday vad som helst typ ;)

Du har på dig: tröja och shorts

På din musmatta: har ingen

HAR DU NÅGONSIN
Blivit utskälld av en lärare: Japp , hon skrek typ " VANESSA NU FÅR DU VARA TYST VI VILL HA LUGN OCH RO HÄR " och en gång sa jag när en i min klass sa bög till andra kom jag med någon kommentar ( var 8 år ) att du ska inte vara bög eller något haha förstår inte hur jag kunde säga det så fröken sa " Men vanessa det är inge fel att vara bög "

Ljugit om din ålder: ja

Bråkat utan anledning: har jag ?? ;)

 

 


Dags att göra min röst hörd !

Jo , typ i alla bloggares bloggar har det skrivits om att egoina är fett och kissie för smal . Häromdagen skrev Kissie att båda sakerna var BRA ? Hm .. . låt mig tänka efter . Jag visste att Kissie var lite puckad men såhär dum ? Ojojoj . Både egoina stina och kissie är väldigt osunda medans egoina proppar i sig chips så lever kissie på barnmat , hör ni hur ohälsosamt det låter ? :O xD Nej , kissie där har du fel . Båda ni är lika ohälsosamma ;)

dagens outfit




Se vad läskiga mina fötter ser ut ;)




Godmorgon !

Hej ! Har nyss vaknat , är skit pissig xD

Så ja gör ett snabbt inlägg , jag drar ner till stan en sväng om äter lunch med mommi och kanske ser jag Felicia , hon ska färga hårtopparna turkosa ;o



Vanessa


Haha , helt hemsk  ser man ut när man precis vaknat , måste gå och fixa min nu vilket innebär , duscha , sminka sig ;)

Inköp

Var på stan med daddie för 2 dagar sedan och då var det rikigt stor rea , speciellt på H&M , folk bokstavligen slet och sig kläderna och hundratals kläder låg på golvet , väldigt snygga kläder med typ storlek 42 fanns bara , som vanligt på h&m då ;) -.- Men jag gick till bikbok istället mindre folk där , luktade faktist nästan svett inne i h&m o.0

Jag köpte :

Byxdress

 

 

inte så bra bilder , den ser mycket bättre ut påriktigt .

 

 

understand whit this bag , oslagbart .

 

pss det kan hända ibland att jag pratar engelska i bloggen , lite småkul ! :)

Vanessa

 


Grazypixxxz

Haha idag var jag med Felicia och vi tog några kort , jag kan ju aldrig vara seriös Moahahha så det blev inte så fina foton tyvärr men ja kul för er och kolla ändå ? ;)


Ah ser ut som jag har en enorm dubbelhacka ,( det kanske jag har haha ?xD)

( Jag med adidas tröja )



Guud xD



Nej , det fanns inga bättre bilder . Varför blir jag alltid så cepig på bild ? ;)



Nu kollar jag på total blackout , ses ^^


Vanessa


Välkommen till min nya blogg!